Rafting

A Küküllő nem tartozik Románia legvadabb folyói közé, de tud meglepetést okozni azok számára, akik a kalandot keresik. Próbáld ki a raftingot csoportosan, vagy a kajakozást a kedveseddel, barátaiddal! Bérelhetsz 1 vagy 2 személyes kajakokat, biztosítjuk a teljes ruházatot (neoprén ruhát, csizmát, sisakot, mentőmellényt)

Off-road

Hogyha a vidéket négy keréken fedeznéd fel, biztosítunk off-road túrákat is, ahhoz illő autókkal és túravezetővel. A Deság völgye és Zeteváralja természeti szépségei várnak rád, és csak az ablakot kell lehúzni a tökéletes fotóért.

Kerékpározás

Vendégeink rendelkezésére bocsátunk 15 kerékpárt, melyekkel könnyedén bejárhatják a környéket, illetve mountain bike túrákra is nyílik lehetőség. A biciklik kölcsönzése az első órára 10 lej, ezt követően minden óra további 5 lejbe kerül.

Fitneszterem és szauna

A fitneszterem és a szauna egy épületben található. Vendégeink ingyen használhatják első alkalommal a szaunát, minden további alkalom 120 lejbe kerül. A vendégeknek előre jelezniük kell a szauna használatára vonatkozó szándékukat, hogy azt fel tudjuk fűteni. A fitneszterem bármikor ingyen igénybe vehető, ahol pingpongasztal, futópad, fekvenyomó pad, kézi súlyzók és 2 spinning bicikli található.

Futball- és teniszpálya

Vendégeink első alkalommal ingyen használhatják a futball- és teniszpályát, majd ezt követően minden további óra 60 lejbe kerül. Amennyiben esti órákban szeretnék használni a pályákat, a kivilágítással ezek óránként 80 lejbe kerülnek.

Enduro

A Deság Resortban a vendégeknek lehetőségük nyílik enduro túrákra menni Erdély szívében, a Hargita-hegységben. 8 darab enduro motorkerékpárt bocsátunk vendégeink rendelkezésére, melyekkel napi 50-100 km-es túrákra mehetnek, tapasztalt túravezetőkkel.

Sport és szabadidő

A tökéletes csapatépítő tréningek elmaradhatatlan eszköze a sport. Mi kivilágított műfüves futball- és teniszpályával, valamint fitneszteremmel várjuk a csapatokat vagy akár azokat, akik szeretnék aktív pihenéssel tölteni a kikapcsolódásukat.

Látnivalók

Izlandi Lovak Lovarda

Az Ivói Izlandi Lovak Lovarda panziónktól 9 km-re található, ahol izlandi lovakon szerveznek túra- és tereplovaglásokat, lovastáborokat, és vállalnak lovasoktatást.

Részletek

Ivói Vadaspark

Az Ivói Vadaspark szálláshelyünktől 12 km-re 320 hektáron elhelyezkedő terület erdei patakokkal és hegyekkel övezve. Ezen a vidéken a szarvasok, őzek, muflonok és vaddisznók természetes környezetükben élhetnek minimális emberi kontaktus mellett. A vadaspark kellemes kikapcsolódást nyújt a túrázóknak és látogatóknak.

Részletek

Csorgókő vízesés

A székelyvarsági Csorgókő vízesés (13 km) az erdő sűrűjében található kétszintű vízesés, amelyet a 6-7 méterből alázúduló patak vize alakított ki.

Zetelaki víztározó

A Zetelaki víztározónál (5 km) csónakázni, kajakozni, kenuzni, illetve horgászni is lehetőség van.

Részletek

Madarasi Hargita

Madarasi Hargita – 1800 m (21 km) – a sízők által kedvelt hely, decembertől áprilisig sízhető pályákkal.

Részletek

Főzdelátogatás, Jamy pálinka

A Jamy gyümölcspálinka zamatos ital, amelyet helyi minőségű gyümölcsökből nyernek a legújabb technológiával.

Részletek

Medveles - Zeteváralja

Részletek