Rafting

Târnava nu se numără printre cele mai sălbatice râuri din România, însă le poate face surprize celor care sunt în căutare de aventuri. Încearcă raftingul în grup, sau închiriază un caiac împreună cu perechea ta ori cu prietenii! Poți închria caiace de 1 sau 2 persoane, iar noi îți asigurăm îmbrăcămintea completă (costumație din neopren, cizme, cască, vestă de salvare).

Off-road

Dacă ai explora zona pe patru roți, noi îți asigurăm și excursii off-road, cu vehiculele potrivite și cu ghid. Te așteaptă frumusețile naturale din Deșag și Sub Cetate, și nu trebuie decât să lași jos geamul pentru a face fotografii perfecte!

Ciclism

Le punem la dispoziție oaspeților noștri 15 biciclete cu care pot explora ușor zona pe două roți, respectiv au posibilitatea de a merge la ture de mountain bike. Închirierea bicicletelor costă 10 lei pentru prima oră, după care fiecare oră suplimentară costă 5 lei.

Sală de fitness și saună

Sala de fitness și sauna sunt în aceeași clădire. Oaspeții noștri pot folosi gratuit prima dată sauna, după care fiecare ședință costă 120 de lei. Oaspeții trebuie să își comunice dorința de a folosi sauna în prealabil, deoarece ea trebuie încălzită. Sala de fitness poate fi utilizată gratuit oricând. Sala este echipată cu masă de ping pong, bandă de alergat, bancă pentru împins la piept, gantere și două biciclete pentru spinning.

Teren de fotbal și de tenis

Terenul de fotbal și de tenis poate fi utilizat gratuit prima dată, după care fiecare oră suplimentară costă 60 de lei. Utilizarea terenului iluminat seara costă 80 de lei pe oră.

Enduro

La Deság Resort, oaspeții au posibilitatea de a face ture de enduro în inima Transilvaniei, în Munții Harghita. Punem la dispoziția oaspeților 8 motociclete pentru enduro, cu care pot face ture de 50-100 de km, cu ghizi experimentați.

Sport și recreare

Sportul este un element indispensabil pentru traininguri și team buildinguri perfecte. Așteptăm echipele sau pe cei care preferă relaxarea activă cu un teren iluminat de fotbal și de tenis cu iarbă artificială, precum și cu o sală de fitness.

Atracții

Sala de echitatie

La sala de echitație cu cai islandezi din Izvoare, aflată la 9 km de pensiunea noastră, se organizează excursii de călărie, tabere cu cai și cursuri de echitație cu cai islandezi.

Detalii

Parc de animale salbatice

Parcul de Animale Sălbatice din Izvoare se află la 12 km de cazarea noastră, cu o suprafață de 320 hectare înconjurată de pârâuri și munți. În această zonă, cerbii, căprioarele, muflonii și mistreții pot trăi în mediul lor natural, cu un contact uman minim. Parcul cu animale sălbatice oferă recreere plăcură excursioniștilor și vizitatorilor.

Detalii

Cascada Csorgókő

Cascada Csorgókő din Vărșag, aflată la 13 km de pensiune, este o cascadă în pădurea deasă, formată din apa pârâului care cade de la o înălțime de 6-7 metri.

Barajul Zetea

La Barajul Zetea, aflat la 5 km de pensiune, vizitatorii pot face plimbări cu barca sau cu caiace, canotaj sau pescuit.

Detalii

Vârful Harghita Mădăraș

Pe Vârful Harghita Mădăraș de 1.800 m, aflat la 21 de km de pensiune, pistele de schi le stau la dispoziție iubitorilor de schiat din decembrie până în aprilie.

Detalii

Distileria Pălinca Jamy

Vizită la distileria Pălinca Jamy. Pălinca de fructe Jamy este o băutură fină, obținută din fructe de calitate autohtone prin folosirea tehnologiei de ultima generație.

Detalii

Observator de urși - Sub Cetate

Detalii